Over de locatie

Lake Seven

Over Lake7
FIP Rise - Padel Rotterdam Open
Voor ieder wat wils

Schitterende locatie aan de Zevenhuizerplas

Lake Seven is 362 dagen per jaar dé locatie in Rotterdam voor sport, privé strand, bedrijfsbijeenkomsten en kinder– of trouwfeesten. We hebben gratis parkeerplaatsen en uitstekende F&B. Van koffie met gebak tot diner of een drankje met snacks. Je kunt bij ons reserveren of gewoon binnenlopen.

Ook als je even een werk-/flexplek nodig hebt of een zakelijke locatie voor je afspraak zoekt. Of als je tijdens het wandelen, op de fiets of het uitlaten van de hond wilt uitblazen en trek hebt gekregen in een drankje of hapje. In 2022 staat o.a. de opening gepland van ons waterfront restaurant. Lake Seven is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invaliden toilet.

  • Locatie:

    Lake Seven / Padelclub7
    Strandweg 23
    2761 DM Zevenhuizen (bij Rotterdam)

Padel én Tennis

7 Padel Outdoorbanen en 5 Indoorbanen

Hoewel padel een relatief nieuwe sport is, is het de snelst groeiende sport van Nederland. Een sport voor alle leeftijden die snel aan te leren is. Padel speel je met twee of vier personen per baan. Het is buiten een sportieve bezigheid ook een sociale gebeurtenis. Niet alleen door het team verband maar ook door de derde helft in het clubgebouw of op de rondom liggende terrassen. Dit heeft al tot vele nieuwe vriendschappen geleid. Bij Lake Seven hebben we maar liefst 7 Padel Outdoorbanen en 5 Padel Indoorbanen.

Horeca

Unieke events bij Lake Seven

De gunstige ligging van Lake Seven met haar gratis parkeerfaciliteiten biedt tal van individuele- en groepsmogelijkheden voor al uw zakelijke aangelegenheden. Buiten en/of binnen. Van een eenvoudig bediende werkplek voor één, twee of meerdere personen met optimale WiFi aan een tafel in ons clubhuis, beachlounge of beach, tot een professionele vergader- en/of presentatieruimte. Gezien de locatie van Lake Seven zijn er veel mogelijkheden voor de populaire ‘walking meetings’ gecombineerd met lunch, diner of borrel. Daarnaast zijn onze ruimte uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld presentaties of uw eigen event. 

Bedrijfsuitjes en teambuildings kunnen op Lake Seven op diverse (sportieve) manieren worden ingevuld. Een combinatie van activiteiten op en/of rondom het water met bijvoorbeeld beach, tennis, padel of bowling behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij kennen geen standaard, maar leveren maatwerk. Kwaliteit en service is wat u van ons kunt verwachten. Voor meer informatie en onze maatwerk manier van werken kunt u telefonisch contact opnemen met 010- 420 11 15. U kunt uiteraard ook voor informatie mailen naar info@lake7.nl

Contact


Logo Invint Padel Rotterdam Open


© Padel Rotterdam Open. Alle rechten voorbehouden. Website by Philogirl.